Om Erik Nielsen & Søn Transport A/S

Det kan være svært at vælge vognmand
Hvem kan løse de forskellige transportopgaver?

Hos Erik Nielsen & Søn Transport har vi mere end 35 trækkende enheder, og hvis vore kunder har behov for særlige ydelser, er det en selvfølge, at vi tilbyder den totale løsning. Vi træffer de nødvendige aftaler med underleverandører, og vi påtager os det totale ansvar.

Erik Nielsen & Søn Transport er et familieforetagende med mere end 100 år på bagen. Vi flyttede til nye lokaler ved Odense Havn i 1995. Med vort moderne materiel kan vi tilbyde at løse enhver kran- og transportopgave. Alle vogne er forsynet med satelitkommunikation. Det sikrer en hurtig og effektiv udnyttelse af materialet – til vore kunders fordel.

Vi er på landevejen døgnet rundt – hovedsagelig i Danmark. Vi er ikke bundet af faste ruter eller tider og kan derfor tilpasse transporterne efter vore kunders ønsker og behov. Vi løser såvel lokale som nationale opgaver, og vore kunder ved, at en aftale med vognmand Nielsen kan man stole på.

Vi er placeret centralt i Odense med hovedkontor på Odense Havn.
Mange af vores kunder er fra Odense og omegn, men vi varetager også gerne opgaver på hele Fyn og omegn, samt i resten af landet.